cheap jordan 11 for sale|jordan 11 low for sale

cheap jordan 11 for sale

cheap jordan 11 for sale Jakten på spesifikke gener knyttet til angstlidelser er i den innledende fasen. Tenk på dette: Forskere analyserte den genetiske make-up av 1,065 familier - noen av dem hadde OCD - og funnet at genet i spørsmålet ikke var forbundet med sykdommen. Men i sin mai 2014 utgaven av Molecular Psychiatry papir, trakk de på annen forskning for å konkludere med at det fremdeles kan være et bindeledd mellom våre DNA-kode og forekomst av OCD, men disse ideene fortsatt behov for å bli undersøkt. cheap jordan 11 for sale Koblingen mellom genetikk og Angst
cheap jordan 11 for sale For folk flest, er genetisk risiko for angst mindre sannsynlighet for å være en av / på-bryter enn en komplisert blanding av gener som kan sette deg i fare for å utvikle angst. Selv da din angst lidelse kan være forskjellig fra dine pårørendes i viktige måter.
cheap jordan 11 for sale "Personer arve en predisposisjon for å være en engstelig person, [og] om 30 til 40 prosent av variasjonen har sammenheng med genetiske faktorer," forklarer psykolog Amy Przeworski, PhD, assisterende professor ved Institutt for psykologiske vitenskaper ved Case Western Reserve University i Cleveland.
cheap jordan 11 for sale RELATERT: Hva liker du å ha en angst angrep
En genetisk predisposisjon for angst kan begynne ung. Studier har vist at når angst utvikler før fylte 20, nære slektninger er mer sannsynlig å ha angst i tillegg. En studie publisert i juni 2013 utgaven av Journal of Angstlidelser streket at visse angsttrekk korrelerte med panikklidelse er tydelig i en alder av åtte.
cheap jordan 11 for sale Forskere har forsøkt å bedre forstå genetikk bak angstlidelser ved å se på hvorvidt pårørende har samme angstlidelse. De har funnet at mennesker er i betydelig større risiko for panikklidelse hvis de har en tvilling som har den, og i noe større risiko for panikklidelse dersom en første-graders slektning, for eksempel en forelder eller søsken, har det.
cheap jordan 11 for sale Studier viser at risikoen for angst har en tendens til å kjøre i familier, men rollen av genetisk innflytelse versus påvirkning av familien miljøet er fortsatt uklart, konkluderer forskerne i en artikkel publisert i juni 2011 utgaven av Journal of koreanske Medical Science.
cheap jordan 11 for sale Som det står nå, eksperter mener de gener som er involvert kan endre dine følelsesmessige reaksjoner på en måte som kan føre til angst. Hvis to personer har en lignende blanding av gener, enten de utvikler angst eller ikke, kan avhenge av sine erfaringer eller miljømessig risikofaktorer.
cheap jordan 11 for sale Miljømessige risikofaktorer for angst
cheap jordan 11 for sale Noen av de miljømessige risikofaktorer som kan utløse angst inkluderer misbruk av alle slag, traumatiske hendelser, stressende livshendelser, vanskelige familieforhold, mangel på en sterk sosial støtte system, lav inntekt status og dårlig helse. Forskning har også foreslått at når angsten utvikler tross et miljø som har ingen eller få av disse risikofaktorene; det er trolig på grunn av underliggende genetisk risiko. Angst behandlingsstrategier
cheap jordan 11 for sale Den gode nyheten er at angst behandling, som kan omfatte medisiner og kognitiv atferdsterapi, ser ut til å være like effektive for personer med en genetisk historie som for de uten, sier Przeworski. Minst til dags dato, har forskning på genetiske røttene av angst ikke avdekket behandlingsstrategier som kan fungere bedre enn kognitiv atferdsterapi.

Tags:

cheap jordan 11 for sale
cheap jordan 11 low for sale

a href="http://www.Telespar.net/tomssko.html">toms Sko
a href="http://www.Telespar.net/tomsSkoforsalg.html">toms Sko for salg
a href="http://www.Telespar.net/BilligeTomsSko.html">Billige Toms Sko
a href="http://www.Telespar.net/tomsSkobillig.html">toms Sko billig
a href="http://www.Telespar.net/tomsshoesclassics.html">toms shoes classics
a href="http://www.Telespar.net/cheapjordan11forsale.html">cheap jordan 11 for sale
a href="http://www.Telespar.net/cheapjordan11lowforsale.html">cheap jordan 11 low for sale
a href="http://www.Telespar.net/jordan11forsale.html">jordan 11 for sale
a href="http://www.Telespar.net/jordan11lowforsale.html">jordan 11 low for sale
a href="http://www.Telespar.net/buyjordan11forsale.html">buy jordan 11 for sale